ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έβαλε κινητό στην τουαλέτα για να «πιάσει» τη σύζυγο με τον «ανύπαρκτο» εραστή

Οι υποψίες περί απιστίας της συζύγου του τον οδήγησαν στο κρατητήριο! Ο λόγος για έναν άνδρα από τη Λάρισα, ο οποίος ευελπιστούσε πως θα καταγράψει συνομιλία της νεαρής με τον εραστή της, όμως η εξέλιξη των πραγμάτων τον βρήκε στα κρατητήρια.

Όπως είπε ο άνδρας από τη Λάρισα στους αστυνομικούς, επειδή υποψιαζόταν τη σύζυγο για απιστία κατέστρωσε ένα δικό του σχέδιο, με στόχο να έχει στα χέρια του πειστήρια.

Έκρυψε το κινητό του τηλέφωνο στο μπάνιο, και το έπαιζε ατάραχος στο σπίτι για να μην κινήσει τις υποψίες της γυναίκας του.

Για κακή του τύχη, η σύζυγος του 38χρονου βρήκε το κινητό, είδε πως ήταν ενεργοποιημένη η εφαρμογή για την καταγραφή ήχου και το έκανε χίλια κομμάτια!

Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση στον άνδρα της, για την παρακολούθηση και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Ήταν μία κίνηση απελπισίας για να μην χάσω τη σύζυγό μου. Δεν ήθελα να παραβιάσω τα προσωπικά δεδομένα κανενός», φέρεται να είπε ο 38χρονος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία».

Η σύζυγος του 38χρονου φέρεται αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες για διαζύγιο. Ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του άντρα της, που όπως λέει έκανε άνω – κάτω τόσο τη δική της ζωή όσο και εκείνες των παιδιών τους.

Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι η σύζυγος όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη κατέστρεψε το τηλέφωνο.

Η κατεστραμμένη τηλεφωνική συσκευή, κατασχέθηκε από την αστυνομία, προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση για να ανακτηθούν δεδομένα.

Ιδιωτικός ντέντεκτιβ μιλάει στο Live News

Ο 38χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενος για προσβολή του ατομικού απορρήτου και της επικοινωνίας όπως προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα.

Η σύλληψη του 38χρονου έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ένα 24ωρο μετά το ξεσκέπασμα της παρακολούθησης που έκανε.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας έκρινε σκόπιμο να τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο στο μπάνιο του σπιτιού, κρύβοντάς το στο καλάθι με τα ρούχα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό. Καταγράφοντας έτσι «ιδιωτικές στιγμές μελών της οικογενείας του, εν αγνοία τους».

Ιδιωτικός ντέντεκτιβ που μιλάει στο Live News τονίζει πως οι περισσότεροι που τον έχουν επισκεφθεί με στόχο να παρακολουθήσουν είτε τις γυναίκες είτε τους άντρες τους, έχουν ακολουθήσει διαφορετική συνταγή.

«Κινητό για να το παρακολουθήσετε, πρέπει το κινητό αυτί να το έχετε μία δεδομένη στιγμή στα χέρια σας για 10 λεπτά…για να το παγιδεύεστε το κινητό τηλέφωνο και να βλέπετε εσείς τι γίνεται επί δύο μήνες μέσα στο κινητό τηλέφωνο του κυρίου σας».

Με ένα ειδικό πρόγραμμα όπως είπε στο MEGA, το κινητό τηλέφωνο του θύματος παγιδεύεται εν αγνοία του. Απλά και γρήγορα όπως λέει στο Live News.

Το κόστος της παρακολούθησης με το ειδικό πρόγραμμα που μεταφέρει όλα τα δεδομένα από το κινητό του θύματος, στη συσκευή του δράστη φτάνει τα 1.000 ευρώ για ένα δίμηνο.

Ο σύζυγος που συνελήφθη στη Λάρισα μετά την μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα του, αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της 2ας Ιανουαρίου, μετά την απόφαση της Αντιεισαγγελέως να διαταχθεί περαιτέρω προκαταρτική έρευνα.

Τι αναφέρει το περιβάλλον της συζύγου και του συζύγου στο Live News

Η εκπομπή του Live News επικοινώνησε τόσο με το περιβάλλον της συζύγου όσο και του κατηγορούμενου όπου δήλωσαν:

Το περιβάλλον του κατηγορούμενου δήλωσε: «Δεν το ήθελε, το έχει μετανιώσει. Δεν θέλησε να καταγράψει τα παιδιά του και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει τώρα[…] έκανε ένα λάθος και τώρα όλοι τον τιμωρούν λες και είναι δολοφόνος».

Από την άλλη το περιβάλλον της καταγγέλλουσας ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφει με το κινητό του στο μπάνιο. Το κάνει συνέχεια τα τελευταία τρία χρόνια και πάντα έλεγε ότι είναι η τελευταία αφορά. Εκείνη την ημέρα η σύζυγος τον κατήγγειλε γιατί βρήκε το κινητό στον κάδο με τα άπλυτα με ανοιχτή την κάμερα να βιντεοσκοπεί ενώ προηγουμένως είχε μπει το παιδί στην τουαλέτα […] Εκείνος είπε στις Αρχές ότι τάχα το είχε βάλει μόνο να ηχογραφεί ενώ η γυναίκα του είδε με τα μάτια της ότι το κινητό τραβούσε βίντεο. […] Δεν πιστεύουμε ότι ήθελα να βιντεοσκοπήσει τα παιδιά του, αλλά όπως και να έχει το θέμα τώρα είναι στις δικαστικές αρχές».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button