ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ή θα μείνω στην Παρτίζαν, ή θα σταματήσω την προπονητική»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του ανέφερε πως μοναδικός του στόχος είναι να μείνει στην Παρτιζάν, με τον Σέρβο τεχνικό να μην σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την στήριξη των οπαδών της Παρτιζάν προς το πρόσωπο του, με τον ίδιο να αναφέρει πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αποχωρήσει από την προπονητική.

«Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που οι οπαδοί ανάρτησαν το πανό που ανέφερε ότι είμαι ένας από αυτούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το μέλλον μου. Είναι πολύ ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο.

Η στήριξη του κόσμου, ακόμη και μετά την απώλεια του Κυπέλλου, σημαίνει πολλά για μένα. Πρέπει να συνεχίσει η παράδοση. Η καρδιά μου γεμίζει όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο από παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, καθώς υπάρχει μία νέα γενιά οπαδών της Παρτίζαν. Δεν βλέπω τον εαυτό μου πουθενά εκτός από την Παρτίζαν.

Είτε θα μείνω εδώ, είτε θα σταματήσω την προπονητική!» ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζοτς» ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το καλοκαίρι του 2021, με τον ίδιο να έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button