ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβα» από Τεντόγλου: «Αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»

Λίγη ώρα μετά τη «χρυσή» του επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις συνθήκες του τελικού του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, καυτηρίασε πιθανές αλλαγές στη βαλβίδα και στη μέτρηση των αλμάτων και… έριξε «βόμβα».

 «Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή την βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα» ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν. Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»!

To άρθρο «Βόμβα» από Τεντόγλου: «Αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button