ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Διαγράφονται οι μετοχές της Folli Follie
Η Εταιρεία Folli Follie με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή της στις 14 Δεκεμβρίου 2023, αποφάσισε τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αθηνών των κινητών αξιών της Εταιρείας, σε εφαρμογή του άρθρου 2.6.12. του Κανονισμού του Χρηματιστήριου Αθηνών, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της Εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή της στις 14 Δεκεμβρίου 2023, αποφάσισε τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αθηνών των κινητών αξιών της Εταιρείας, σε εφαρμογή του άρθρου 2.6.12. του Κανονισμού του Χρηματιστήριου Αθηνών, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της Εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.

Συνεπεία τούτου, η Εταιρεία ενημερώνει ότι το μετοχολόγιο θα τηρείται ηλεκτρονικά από την Εταιρεία και οι μέτοχοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται ως προς την άσκηση των δικαιωμάτων τους μέσω της διεύθυνσης e-mail IR@ffgroup.gr.

Google News icon

Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘310545344564279’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button