ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ισπανία | Τον Φεβρουάριο ανοίγει η τουριστική σεζόν στις Βαλεαρίδες

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για διακοπές εκτός της κύριας σεζόν, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Iberostar στην Ισπανία ξεκινούν τη σεζόν νωρίτερα στη Μαγιόρκα και την Ίμπιζα.

Αντί για το άνοιγμα των ξενοδοχείων από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο όπως τα προηγούμενα χρόνια, ορισμένα από τα θέρετρα θα ανοίξουν τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο και θα κλείσουν μόνο το χειμώνα.

Το Iberostar Cristina στην Playa de Palma και το Iberostar Cala Millor θα είναι ανοιχτά όλο το χρόνο φέτος. Το Iberostar Selection Playa de Palma θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 23 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα λειτουργεί όλο το χρόνο.

Επίσης ανοίγει στις 23 Φεβρουαρίου το Iberostar Selection Llaut Palma στην Playa de Palma (μέχρι τις 17 Νοεμβρίου) και το Iberostar Playa de Muro στα βορειοανατολικά της Μαγιόρκα (μέχρι τις 3 Νοεμβρίου).

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 3 Νοεμβρίου, τα ακόλουθα θέρετρα θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες: τα ξενοδοχεία Iberostar Bahia de Palma στην Playa de Palma, το Pinos Park στη Font de Sa Cala καθώς και το Alcudia Park, το Selection Playa de Muro Village και το πέρυσι πολυτελώς ανακαινισμένο Iberostar Selection Albufera Resort στην περιοχή Alcudia/Playa de Muro.

Το Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza, το μοναδικό ξενοδοχείο στο γειτονικό νησί της Ίμπιζα, θα είναι ανοιχτό από τις 22 Μαρτίου έως τις 27 Οκτωβρίου φέτος.

Πηγή: tornosnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button