FACEBOOKBUSINESSΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ambassador Club

Αιγάλεω Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου

Σε πολύ ζεστό κλίμα τα μέλη όλων των ομίλων και των επιτροπών του Ambassador Club  της Ελλάδος  αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΑΙΞ  Πόλις την Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου στις 20.00 με τον Διεθνή Αμερικανό Πρόεδρο κ.  Δρ. John Callahan ζωντανά  από τις ΗΠΑ να τιμά την εκδήλωση, χαιρετίζοντας και συγχαίροντας όλα τα μέλη και την εθνική επιτροπή της Ελλάδος για το έργο τους

Την βασιλόπιτα  έκοψε ο Ιδρυτικός Πρόεδρος RAC Αθηνών Κώστας Μησιάλης μετά από μια σύντομη περιεκτική παρουσίαση των νέων της σκοπών και των πεπραγμένων για την νέα χρονιά, καλωσορίζοντας νέα μέλη και καταξιωμένες προσωπικότητες από το χώρο του επιχειρείν και της διπλωματίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Εθνικός πρόεδρος και πρέσβης καλής θελήσεως Κυριάκος Μαριδάκης δίνοντας έμφαση στην νέα δυναμική παρουσία του Ambassador στην Ελλάδα τόσο σε Εθνικό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, η  Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου Ιδρυτικό μέλος, συγγραφέας – ερευνήτρια ναυτικής ιστορίας, ο επιχειρηματίας και Ιδρυτικό μέλος Νικόλαος Μάντικας, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού κόμματος  Ανδρέας Ρεντζούλας. Το φλουρί έπεσε στον Διεθνή Αμερικανό Πρόεδρο κ.  Δρ. John Callahan.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button