ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λήξη συναγερμού για τον 57χρονο στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκε από περαστικό που είδε τη φωτογραφία του

Έληξε η κινητοποίηση των αρχών στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση του Αντώνη Νταγιάκα, ηλικίας 57 ετών. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο άνδρας βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, ο 57χρονος Αντώνης Νταγιάκας εντοπίστηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου σώος, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης, αναγνώρισε τον άνδρα και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε ο ενήλικας να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός υπήρξε ο συντονισμός και η συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Ο 57χρονος αγνοείτο από τις 26 Δεκεμβρίου από την περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση του Αντώνη Νταγιάκα στις 28 Δεκεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των δικών του ανθρώπων, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο».

To άρθρο Λήξη συναγερμού για τον 57χρονο στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκε από περαστικό που είδε τη φωτογραφία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button