ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μέθυσε και έκανε το αδιανόητο σε ασανσέρ πολυκατοικίας στη Λάρισα – Τα είδαν όλα οι ένοικοι των σπιτιών

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν σε πολυκατοικία στη Λάρισα έξω από ασανσέρ. Πρωταγωνιστής ένας άντρας που είχε μεθύσει…

Μέθυσε στη Λάρισα και χωρίς να καταλαβαίνει και να μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του, μπήκε μέσα σε πολυκατοικία στη Λάρισα. Σταμάτησε στο ισόγειο έξω από το ασανσέρ. Οι ένοικοι τον έβλεπαν να τους εμποδίζει να μπουν και παρά τα όσα του έλεγαν ήταν αδύνατον να τον μεταπείσουν και να τον κάνουν να φύγει από το σημείο. Τη λύση έδωσαν οι αστυνομικοί, που τελικά προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Το επεισόδιο προκλήθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου του 2024 σε περιοχή της Λάρισας με μεθυσμένο άνδρα ο οποίος έκανε τον… τροχονόμο σε ασανσέρ πολυκατοικίας.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας άνδρας έχοντας, βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr, καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί φασαρία στην είσοδο του ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Σαρίμβεη μη επιτρέποντας σε κανέναν από τους ενοίκους να εισέλθουν στο ασανσέρ για να μπουν στα διαμερίσματά τους.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, αλλά ο άνδρας δεν έλεγε να συνετιστεί με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην προσαγωγή του.

To άρθρο Μέθυσε και έκανε το αδιανόητο σε ασανσέρ πολυκατοικίας στη Λάρισα – Τα είδαν όλα οι ένοικοι των σπιτιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button