ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ουγγαρία | Στο Greek Tourism Β2Β Workshop η Περιφέρεια Κρήτης

Στο Greek Tourism Β2Β Workshop, που διοργάνωσε η Tourism Media & Events, στη Βουδαπέστη  της Ουγγαρίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του Workshop, και με δεδομένο ότι έχει παρατηρηθεί αύξηση των Ούγγρων επισκεπτών οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα κατά δεκάδες χιλιάδες ετησίως (σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του γραφείου οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουγγαρία), η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκο Κώτσογλου δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους που την παρακολούθησαν να πάρουν μια γεύση από την αυθεντικότητα του νησιού μας.

Την Περιφέρεια Κρήτης στην εν λόγω δράση εκπροσώπησαν: ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού Νίκος Αλεξάκης και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη.

Ο κ. Κώτσογλου δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Κρήτης η σαιζόν του 2024 έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις περίπου μήνες, τώρα όμως ξεκίνησε και ημερολογιακά. Εκεί, στο κέντρο της Ευρώπης, τα τσιγγάνικα βιολιά συναντήθηκαν με τον Μαλεβιζιώτη, το Γκούλας με το Αντικρυστό και οι φίλοι Ούγγροι αντιλήφθηκαν γιατί το TripAdvisor θεωρεί την Κρήτη μέσα στους 10 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου και κορυφαίο, μαζί με το Μπαλί, νησί. Η Κρήτη -και φέτος- θα είναι, παντού».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button