ΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟΑΝΤΡΑΣΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμε Σινεμά ;;; Πάμε Αιγάλεω !!!

Κινηματοθέατρα “Λάμπρος Κωνσταντάρας” και “Ρένα Βλαχοπούλου”, 350 μέτρα από το ”ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω”, Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 55.
Από την Πέμπτη 18 έως και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου προβάλλονται οι εξής ταινίες:
Στην αίθουσα “Λάμπρος Κωνσταντάρας” συνεχίζεται η προβολή της δραματικής ελληνικής ταινίας της Εύας Νάθενα, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, με τίτλο: ΦΟΝΙΣΣΑ. Ώρα προβολής: 7:30 μ.μ. Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Γενάρη δεν θα προβληθεί η ταινία
.
Επίσης, συνεχίζεται η προβολή της χριστουγενιάτικης κωμωδίας των Παπαθανασίου-Ρέππα με τίτλο: ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Γενάρη. Ώρα προβολής: 7 μ.μ.
Επιπλέον, συνεχίζεται η προβολή της νέας ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ με τίτλο: Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ με τον Τζέισον Στέιθαμ. Ώρα προβολής: 9:30 μ.μ.
Τέλος, προβάλλεται η νέα παιδική ταινία με τίτλο: ΤΡΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, μεταγλωττισμένη. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Γενάρη. Ώρα προβολής: 5 μ.μ.
Στην αίθουσα “Ρένα Βλαχοπούλου” συνεχίζεται η προβολή νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ με τίτλο: POOR THINGS. Ώρες προβολής: 6:30 μ.μ. και 9:15 μ.μ.
Τέλος, προβάλλεται η νέα παιδική ταινία, που έχει προταθεί για το BΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ANIMATION ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ με τίτλο: Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Γενάρη. Ώρα προβολής: 4:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.
Για τα προγράμματα των κινηματοθεάτρων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της ιστοσελίδας μας στο INTERNET, πληκτρολογώντας www.lamproskonstantaras.gr ή καλώντας στο 6932982051.
Μιχάλης Σπυρής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης
Close
Back to top button