ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πέντε συλλήψεις στο Ρέθυμνο για ζωοκλοπή και κατοχή όπλων

Πέντε Έλληνες συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο παραβάσεις που αφορούν σε ζωοκλοπή, ενώ για τον έναν σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν σε κατοχή όπλων.

Συγκεκριμένα, σε περιοχές στο Ρέθυμνο και στο Αμάρι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνης και των ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, διενήργησαν έρευνες σε στάνες που διατηρούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν προβεί σε παραβάσεις ζωοκλοπής καθώς καταμετρήθηκαν λιγότερα πρόβατα από τα δηλωθέντα και όλα που εντοπίστηκαν, δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση. ‘

Όλα τα δηλωθέντα αμνοερίφια από τους κτηνοτρόφους, υποχρεωτικά φέρουν σήμανση, τα γνωστά ενώτια. Ως εκ τούτου τα προβατοειδή που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, δεν ανήκαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων κατά την οποία βρεθήκαν και κατασχεθήκαν: Δύο πιστόλια, εκατό δέκα πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, είκοσι καψύλλια για αγνώστου τύπου πιστόλι ή τυφέκιο και ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 

To άρθρο Πέντε συλλήψεις στο Ρέθυμνο για ζωοκλοπή και κατοχή όπλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button