ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ποινική δίωξη και περιοριστικοί όροι για τα δυο 13χρονα παιδιά που διακινούσαν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες

Ποινική δίωξη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ασκήθηκε σε βάρος των δύο 13χρονων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού από το Ηράκλειο.

Τα δυο ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία δυο συμμαθητριών τους ότι παραποίησαν και διακίνησαν φωτογραφίες τους με επεξεργασμένο περιεχόμενο που παρέπεμπε σε πορνογραφικό υλικό.

Στα ανήλικα παιδιά, μαθητές της δευτέρας τάξης του Γυμνασίου που δεν έχουν καν συμπληρώσει τα 14 έτη, με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της παρακολούθησης ειδικού συμβουλευτικού προγράμματος στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των δυο ανηλίκων, κατά την απολογία τους επιχείρησαν το ένα να επιρρίψει ευθύνες στο άλλο, με το αγόρι να ισχυρίζεται ότι το κορίτσι που του ζήτησε να παραποιήσει τις φωτογραφίες, του ασκούσε μπούλινγκ τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ το κορίτσι από την πλευρά του αρνούμενο τις κατηγορίες, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι μόνο του το αγόρι παραποίησε τις φωτογραφίες και τις έστειλε στην ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button