ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεύμα MAXI Home Fixed: Η χαμηλότερη σταθερή τιμή ρεύματος στην αγορά από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Συνεχίζεται η διάθεση του νέου προγράμματος Ρεύμα MAXI Home Fixed από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, που εγγυάται στους καταναλωτές τη χαμηλότερη σταθερή τιμή στο ρεύμα με 0,123/kWh και για οκτώ μήνες.

Με δέσμευση τιμής για οκτώ μήνες και σταθερή τιμή κιλοβατώρας για καλύτερη πρόβλεψη λογαριασμού, το Ρεύμα MAXI Home Fixed δεν υπόκειται σε καμία αναπροσαρμογή στις τιμές προμήθειας.

Το νέο ρεύμα από το Φυσικό Αέριο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του κίτρινου τιμολογίου, έχει μηδενική εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή και είναι διαθέσιμο και για παροχές με νυχτερινό μετρητή με ενιαία τιμή όλο το 24ωρο, χωρίς όριο κατανάλωσης.

Η τιμή αφορά τη χρέωση ενέργειας στο ημερήσιο οικιακό τιμολόγιο, με πάγια χρέωση 9€/μήνα.

Συνδυάζεται με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.), καθώς και με το πρόγραμμα Επιβράβευση Alpha BankBonus με κάθε ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, ισχύει για αιτήσεις έως 31 Ιανουαρίου 2024.

To άρθρο Ρεύμα MAXI Home Fixed: Η χαμηλότερη σταθερή τιμή ρεύματος στην αγορά από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button