ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σκηνικό τρόμου για οδηγό ταξί στον Βόλο – Αντί να τον πληρώσουν τον κυνήγησαν με λοστό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας οδηγός ταξί στον Βόλο καθώς αντί να πληρωθεί την κούρσα που πήρε, κινδύνευσε να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο οδηγός ταξί πήρε ως επιβάτη έναν νεαρό ρομά που του ζήτησε να τον μεταφέρει στη συνοικία της Νεάπολης στο Βόλο.

Ο νεαρός ρομά επιβιβάστηκε στη Νέα Ιωνία, στη συνέχεια έκανε στάση σε ένα σπίτι και κατέληξαν στον οικισμό ρομά στον Ξηριά. Όταν ο οδηγός ταξί του είπε το ποσό που του όφειλε για την κούρσα, εκείνος αρνήθηκε, κατέβηκε από το ταξί, πήρε έναν λοστό από ένα φορτηγάκι και ξεκίνησε να τον κυνηγά!

Έντρομος ο επαγγελματίας ταξί δεν ήξερε πως να αντιδράσει και μεταξύ απειλών για την οικογένεια του και τον ίδιο, αποχώρησε για να μην κινδυνεύσει η ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Βόλου , Δημ. Φιλίππου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά στη περιοχή του Ξηριά όπου διαμένουν Ρομά.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

To άρθρο Σκηνικό τρόμου για οδηγό ταξί στον Βόλο – Αντί να τον πληρώσουν τον κυνήγησαν με λοστό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button