ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησαν με αυτοκίνητο και ξάφρισαν γιαγιά – Ταχυδακτυλουργικό χτύπημα γυναικών στη Λαμία

Νέα κλοπή στη Λαμία με θύμα μια 85χρονη γιαγιά που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Θυμάται όμως τα χαρακτηριστικά των δύο γυναικών και δηλώνει έτοιμη να τις αναγνωρίσει…

Η θρασύτατη κλοπή, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου στο Παγκράτι Λαμίας. Μία 85χρονη κάτοικος της περιοχής βρισκόταν κοντά στο σπίτι της, όταν ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο με δύο γυναίκες επιβάτιδες, σταμάτησε δίπλα της.

Από το αμάξι κατέβηκε η συνοδηγός που πλησίασε την ηλικιωμένη, λέγοντας ότι είναι γνωστή της και αν τη θυμάται. Φυσικά επρόκειτο για τη γνωστή μέθοδο απασχόλησης με την άγνωστη να έχει βάλει στο μάτι την αλυσίδα με το χρυσό σταυρό της γιαγιάς.

Σε μια στιγμή που η 85χρονη ετοιμαζόταν να μπει στην αυλή της, η άγνωστη της είπε να της φτιάξει την μπλούζα και με αστραπιαία κίνηση, της έβγαλε το κόσμημα από το λαιμό, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε μαζί με τη συνεργό της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη μετά το αρχικό σάστισμα ενημέρωσε τον γιο της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία. Η 85χρονη θυμόταν πολύ καλά και τις δύο γυναίκες και φέρεται να έχει δώσει αναλυτική περιγραφή τους στους αστυνομικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις.

To άρθρο Σταμάτησαν με αυτοκίνητο και ξάφρισαν γιαγιά – Ταχυδακτυλουργικό χτύπημα γυναικών στη Λαμία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button