ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Το έκανα για το παιδί μου» δηλώνει η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη που έβαλε κοριό σε λούτρινο

«Το έκανα για να προστατεύσω το παιδί μου», δηλώνει η 26χρονη μητέρα από τη Θεσσαλονίκη που έκρυψε ένα καταγραφικό ήχου μέσα στο λούτρινο αρκουδάκι της κόρης της ώστε να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι είχε «ευρήματα κακώσεων» από την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Η 26χρονη μητέρα συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (21.1.2024) μετά την καταγγελία του πρώην συζύγου της και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Η ίδια εξήγησε σε ανακριτή και εισαγγελέα σε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης ότι είχε στοιχεία κακοποίησης του παιδιού της και γι’ αυτό έκανε ό,τι έκανε εν γνώσει της, όπως σημείωσε και ο δικηγόρος της.

«Πρόκειται για ένα usb το οποίο τοποθετήθηκε σε ένα μικρό αρκουδάκι. Αυτό κατέγραφε μόνο τη φωνή. Το είχε αγκαλιά το κοριτσάκι», είπε ο δικηγόρος της 26χρονης μητέρας και πρόσθεσε ότι «απέδειξε ότι είχε βάσιμους λόγους να προβεί στην πράξη της την οποία εξαρχής παραδέχθηκε».

«Το έκανα για να προστατεύσω το παιδί μου. Είχα ευρήματα κακώσεων για τα οποία υπήρχαν αποδείξεις. Αντιλήφθηκα τις πράξεις μου αλλά λειτούργησα ως μητέρα για να προστατεύσω την κόρη μου», παραδέχθηκε η ίδια η 26χρονη στις δικαστικές Αρχές κατά την απολογία της.

«Υπάρχει ένα ιστορικό στην όλη υπόθεση. Έχει καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον πρώην σύντροφό της. Τον έχει καταγγείλει για απειλή και εξύβριση αλλά η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί. Μετά την έκδοση των ασφαλιστικών μέτρων υπήρχε το δικαίωμα της επικοινωνίας αλλά του δόθηκε μόνο για 2 φορές το μήνα, για 6 ώρες χωρίς διανυκτέρευση», δήλωσε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος της μητέρας, Κυριάκος Καντηλίδης.

«Τρεις φορές που πήρε το παιδί τον Οκτώβριο είδε κάποιες κακώσεις και όταν τον ρώτησε τι είναι αυτά δεν απαντούσε. Αποφάσισε να το κάνει αυτό γιατί ήθελε να δει τι συμβαίνει. Το υλικό παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια», επισήμανε ο ίδιος.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

«Υπάρχουν πάρα πολλά παρακλάδια στην υπόθεση. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Δεν είναι ακόμα ώρα να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της 26χρονης.

To άρθρο «Το έκανα για το παιδί μου» δηλώνει η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη που έβαλε κοριό σε λούτρινο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button