ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Χανιά | Στις 22 Μαρτίου το 5ο Energizing Greece: «Crete: Top Destination in Europe»

Στο Μεγάλο Αρσενάλι των Χανίων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου το 5ο Energizing Greece, με τίτλο «Crete: Top Destination in Europe».

Το τελικό πρόγραμμα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγες ημέρες, αφού -σύμφωνα με τους διοργανωτές- είναι ακόμα σε εξέλιξη η προσπάθεια για την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων εκπροσώπων από διάφορους τομείς.

Έχουν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα την παρουσία τους από τα Χανιά ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρης Παπαδογιάννης, ο project manager του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων Νίκος Μουντάκης, που θα συντονίσει και την εκδήλωση, οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιώργος Ατσαλάκης και Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και ο γενικός διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων Γιώργος Μπαουράκης, ενώ χαιρετισμό θα κάνει ο πρόεδρος της Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης.

– Υπάρχουν προορισμοί που τα χρώματα τους σε οδηγούν από τη πρώτη στιγμή σε ένα συναρπαστικό ταξίδι υπεροχής.

– Υπάρχουν προορισμοί που μόλις τους αντικρύσεις το ξέρεις, το νιώθεις ότι θα σου προσφέρουν αλησμόνητες εμπειρίες.

– Υπάρχουν προορισμοί που θέλεις να τους ζήσεις, που σου προσφέρουν αυτή την μοναδική αίσθηση ότι κοντά τους θα αποκτήσεις υπέροχες αναμνήσεις.

– Υπάρχουν προορισμοί απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με απίστευτα πλούσια και ποικιλόμορφη πολιτιστική κληρονομιά που εκτείνεται σε χιλιάδες χρόνια.

– Υπάρχουν προορισμοί που η ιστορία τους είναι τόσο γιγάντια, με αμέτρητα ιστορικά ορόσημα, από αρχαία ερείπια μέχρι παγκοσμίου φήμης μουσεία.

– Υπάρχουν προορισμοί που σε ταξιδεύουν σε μαγικά μονοπάτια απλά περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια και στα μεσαιωνικά σοκάκια τους.

– Υπάρχουν προορισμοί που σου προσφέρουν μνήμες από το συναρπαστικό παρελθόν τους, που σου δίνουν μια απίστευτη ώθηση για το μέλλον.

– Υπάρχουν προορισμοί που τα ιστορικά κτίρια και τα μνημεία τους προσφέρουν μια διαχρονική σύμπραξη μαγείας.

– Υπάρχουν προορισμοί που το γαλάζιο και το πράσινο χρώμα είναι τόσο συγκλονιστικά γαλήνιο, τόσο απέραντο, που κλειδώνουν στη ματιά σου για πάντα έναν αξέχαστο ορίζοντα ομορφιάς.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα αναδειχτούν στο 5ο Energizing Greece και 1ο στα Χανιά τη μεθεπόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Μεγάλο Αρσενάλι των Χανίων. Μείνετε συντονισμένοι.

Το HANIA.news είναι Χορηγός Επικοινωνίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης
Close
Back to top button