ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΠΑΙΔΙΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

(LE PETIT NICOLAS: HAPPY AS CAN BE) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ

Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτρη και το Σεν Ζερμέν, ο Jean-Jacques Sempe και ο Rene Goscinny δίνουν πνοή σε ένα σκανταλιάρικο αγόρι, τον μικρό Νικόλα. Μία επεισοδιακή ζωή γεμάτη παιχνίδι, φίλους, καλαμπούρια, τιμωρίες, πολύτιμα μαθήματα και διαφωνίες απλώνεται μπροστά στον Μικρό Νικόλα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, το παιχνιδιάρικο αγόρι τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.

Η βραβευμένη γαλλική ταινία animation «O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» βασίζεται στα αγαπημένα κόμικς και παιδικά βιβλία των Jean-Jacques Sempé and René Goscinny και τιμά το πνεύμα των θρυλικών δημιουργών και του εμβληματικού έργου τους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Amandine Fredon
Σενάριο: Anne Goscinny, Michel Fessler & Benjamin Massoubre
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 88 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ANIMATION
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ & ΚΑΝΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 16:00

Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα. Από Παρασκευή έως και Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.

Μιχάλης Σπυρής
24ωρη ενημέρωση: 2105911390
🎭 🎬 🧒🍿
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ➡️ www.lamproskonstantaras.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button