ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Villa Select | Διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα με βίλες στην Κρήτη

Η βρετανική εταιρεία μίσθωσης πολυτελών βιλών «Villa Select» ανακοίνωσε την έναρξη της παρουσίας της στην Κρήτη, με 9 βίλες το καλοκαίρι του 2024.

Οι βίλες βρίσκονται στους Αρμένους Χανίων, το Ρέθυμνο, τη Χερσόνησο και την Ελούντα.

Η συλλογή «Crete» είναι διαθέσιμη για κράτηση από τους πράκτορες τώρα, για διαμονές από τον Απρίλιο έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Η εταιρεία είχε μέχρι τώρα ισχυρή παρουσία στην Κεφαλονιά, με πληθώρα βιλών, ενώ μικρή παρουσία έχει στην Κέρκυρα.

Η Villa Select δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο στη μίσθωση πολυτελών εξοχικών στην Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Πορτογαλία και Κροατία.

Ο Becci Aldridge, γενικός διευθυντής της Villa Select, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκταθούμε σε έναν ολοκαίνουργιο προορισμό για το 2024. Οι αρχικές μας εννέα βίλες στην Κρήτη βρίσκονται όλες στο βόρειο τμήμα του νησιού και διαθέτουν μεγάλους χώρους με ιδιωτικές πισίνες για τη διαμονή των επισκεπτών τους.

Σκοπεύουμε να προσθέσουμε επιπλέον ακίνητα στην Κρήτη τους επόμενους μήνες και οι ειδικοί συνεργάτες μας αναζητούν ήδη τις περιοχές και τα ακίνητα».

Η Villa Select κέρδισε πρόσφατα το ασημένιο βραβείο στα British Travel Awards 2023 για την «Καλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία για τις διακοπές σε Βίλα», για τρίτη συνεχή χρονιά.

Με πληροφορίες από tornosnews.gr / travelweekly.co.uk

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button