ΓΥΝΑΙΚΑBUSINESSFACEBOOKNOMIKA ΘΕΜΑΤΑΑΣΦΑΛΙΣΗΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣΕΠΙΧ/ΣΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

Καταγγελίες «φωτιά» διαμεσολαβήτριας για ασφαλιστική εταιρεία και συγκεκριμένα συμβόλαια

Αναδημοσιεύουμε μια πολύ σοβαρή καταγγελία συναδέλφου μας ( τα πλήρη στοιχεία είναι στη κατοχή μας ]

Δυστυχώς η ασφαλιστική διαμεσολάβηση πολλές φορές είναι έρμαιο των ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιαίτερα των πολυεθνικών .

Η εποπτική αρχή της Τράπεζας Ελλάδος θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των καταναλωτών / ασφαλισμένων ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα

Η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προιόντων Π.Ε.Κ.ΑΠ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Έχει αρχίσει να δέχεται  επώνυμες καταγγελίες από ασφαλισμένους αλλά και από διαμεσολαβητές ,τις οποίες ερευνά

 

 

Παραθέτω το σχετικό άρθρο για αρχή και έπεται συνέχεια

Μία συγκλονιστική επιστολή ασφαλιστικής διαμεσολαβήτριας – συνεργάτη και μητέρας δύο παιδιών με καταγγελίες σχετικά με μονομερείς αλλαγές στους όρους συμβολαίων ισόβιας διάρκειας δίχως να το γνωρίζουν οι πελάτες δημοσιεύει το documentonews.gr. Πρόκειται για καταγγελία η οποία όχι μόνο εγείρει ερωτήματα για τη λειτουργία στην ασφαλιστική αγορά αλλά και για την εποπτεία που ασκεί η αρμόδια Διεύθυνση της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ). Η επιστολή απεστάλη στο documentonews.gr πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στο ενημερωτικό σημείωμα που τη συνόδευε, η ίδια επιστολή είχε αποσταλεί αυτούσια σε ασφαλιστική εταιρεία με αρκετά μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επιστολή η ασφαλιστική διαμεσολαβήτρια διαθέτει πάνω από δύο δεκαετίες ασφαλιστική εμπειρία και ευρύ πελατολόγιο. Με απλή και όχι «ξύλινη» γλώσσα, περιγράφει μονομερείς αλλαγές συμβολαίων από την πλευρά της εταιρείας σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ισόβιας διάρκειας, δίχως τη συναίνεση των πελατών και δίχως να το γνωρίζουν.

 

Καταγγελίες «φωτιά» διαμεσολαβήτριας για ασφαλιστική εταιρεία και συγκεκριμένα συμβόλαια

Μουντάκης Βασίλης

Ενεργός Ασφαλιστής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button