ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ LIVE για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης για τον επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πανσερραϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, με τους παίκτες του Παμπλο Γκαρσια ωστόσο να γνωρίζουν ότι έχουν ένα αρκετά δύσκολο έργο μπροστά τους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχει στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή του παράδοση στο Κύπελλο, με το σύνολο του Ρασβάν Λουτσεσκου να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Για να φτάσουν στα προ ημιτελικά, ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός πέρασε τον Αστέρα Τρίπολης(3-1 συνολικό σκορ), ενώ ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προκρίθηκε με δυο νίκες απέναντι στον Βόλο(3-0).

Παρακολουθήστε LIVE το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ από το Newsit.gr

 

Η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ ήταν στις 20 Ιανουαρίου 2010 με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-0 χάρη στα γκολ του Λίνο και Παπάζογλου. Στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση ήταν και ο σημερινός προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία. Είχε μπει ως αλλαγή στο ματς στο 79ο λεπτό και ενώ ήδη το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

To άρθρο Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ LIVE για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button