ΑΝΤΡΑΣBUSINESSNOMIKA ΘΕΜΑΤΑΑΣΦΑΛΕΙΑΑΣΦΑΛΙΣΗΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΤΡΟΦΗΕΠΙΧ/ΣΕΙΣκοινωνικάΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΑΙΔΙΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

Πρόγραμμα Υγείας Generali -Life On

Πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας

Το Life On είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Γιατί στην Generali γνωρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο και οι ανάγκες του. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Πρόγραμμα, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεστε.

Με το Life On μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας φροντίζει καθημερινά, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη.

Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σας στιγμή βελτιώνοντας την υγεία σας.

Βιώστε και εσείς τη σιγουριά του να είσαι ασφαλής.

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Life On βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

Επιπλέον, όπως κι αν διαμορφώσετε τις καλύψεις σας, πλαισιώνουμε τις επιλογές σας με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αξονες Προστασίας

για να αντιμετωπίσεις με ασφάλεια κάθε τι που μπορεί να σου συμβεί

Πρόληψη

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι πιο συχνά εμφανιζόμενες ασθένειες σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν χάρη στην πρόληψη. Η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού είναι τα κύρια οχήματα για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας σας. Γι’ αυτό στο Life On της Generali έχουμε φροντίσει να έχετε πολλαπλές επιλογές για προληπτικούς ελέγχους ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας.

3 Πακέτα προληπτικών ελέγχων για να επιλέξετε τον βαθμό προστασίας που σας καλύπτει

Διαφορετικές επιλογές σύγχρονων ελέγχων, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν από βασική μέχρι πολύ εξειδικευμένη παρακολούθηση για να επιλέξετε αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αν επιθυμείτε να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο το ετήσιο check up σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε επιπλέον εξετάσεις με πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα. Έτσι, δημιουργείτε την απόλυτα προσαρμοσμένη παρακολούθηση της υγείας σας, εξοικονομώντας χρήματα

Όποιο κι από τα 3 πακέτα κι αν επιλέξετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιπλέον προληπτικούς ελέγχους με έκπτωση στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα.

Γιατροί & Εξετάσεις

Η πρόσβαση σε ένα ποιοτικό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της καλής σας υγείας. Η τακτική παρακολούθηση από τον οικογενειακό γιατρό, η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και οι διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας, που μπορεί να προκύψουν και σας παρέχουν ασφάλεια κάθε στιγμή.

Νοσηλεία

Οι νοσοκομειακές καλύψεις είναι ο κεντρικός πυλώνας ενός ασφαλιστήριου υγείας, καθώς αφορούν στις περιπτώσεις εκείνες που λόγω ατυχήματος, ασθένειας ή κάποιου επείγοντος περιστατικού, χρειαστεί να νοσηλευτείτε, να παραμείνετε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Στο «Life On» της Generali έχετε τρεις επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Basic: Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος

Standard: Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας

Premium: Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη με επιπλέον προνόμια & επιλογές

Family: Μια ενιαία λύση διαμοιραζόμενου κεφαλαίου για όλη την οικογένεια

Αποκατάσταση

Πολλές φορές, ακόμη και αρκετό καιρό μετά από κάποιον τραυματισμό ή ασθένεια είναι απαραίτητη η περαιτέρω παρακολούθηση και ιατρική μέριμνα σε ειδικά κέντρα, από εξειδικευμένους φυσίατρους, γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό.

Υπηρεσίες & Προνόμια

Η ασφάλισή σας μετατρέπεται σε μια ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης, όπου οι ασφαλιστικές παροχές και οι καλύψεις συνδυάζονται με έναν κόσμο πρόληψης και ολοκληρωμένης φροντίδας, υπηρεσιών ιατρικής και ευ ζην. Με το «Life On» έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες και προνόμια, για να ζείτε καλύτερα την κάθε σας στιγμή χαρίζοντάς σας την απόλυτη αίσθηση υγείας!

 

 

Related Articles

Back to top button