ΑΣΦΑΛΕΙΑBUSINESSLIFESTYLENOMIKA ΘΕΜΑΤΑΑΓΓΕΛΙΕΣΑΘΛΗΤΙΚΑΑΝΤΡΑΣΑΣΦ. ΙΣΤΟΡΙΕΣΑΣΦΑΛΙΣΗΒΙΒΛΙΑΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΦΟΡΑΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣΕΠΙΧ/ΣΕΙΣΖΩΑ-ΦΥΣΗκοινωνικάΚΟΣΜΟΣΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΙΚ ΤΟΚΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η 1 AXiA Καθιερώνει Γιορτή Αφιερωμένη στον Πελάτη

Είναι το ελάχιστο ευχαριστώ στην τιμή που μας κάνει!

Αγαπητοί  πελάτες, φίλοι και συνεργάτες καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ κ ΤΥΧΗ!

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους συμμετείχατε στη γιορτή, που ήταν αφιερωμένη στον ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Ήταν μια σεμνή τελετή που ως κέντρο είχε τον 35ετή κύκλο με την τσάντα στο χέρι.

Υπηρέτησα με ήθος , πάθος και φιλότιμο την ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ,  ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, έχοντας την τσάντα στο χέρι και το τηλέφωνο 24 ώρες ανοικτό και με εύκολη πρόσβαση για όλους.

Δεν κρύφτηκα, ούτε κορόιδεψα εσκεμμένα, τον πελάτη, τον συνεργάτη τις εταιρίες.

Πίστεψα με πάθος στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης  και συνεχίζω  να δηλώνω παρών στην πρώτη γραμμή.

Αυτός ο σύντομος απολογισμός της μεγάλης μου πορείας, με κάνει να αισθάνομαι αρκετά πιο ώριμος σε ηλικία , σε γνώσεις και εμπειρίες και τόσο δυνατός, ώστε να δηλώνω, πως θα προσπαθώ με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτω, να σας φανώ περισσότερο χρήσιμος.

Οι   Επαγγελματίες  ΕΝΕΡΓΟΙ Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι οι καλύτεροι και μεγαλύτεροι ΠΕΛΑΤΕΣ, αν κρίνω από τον εαυτό μου (πληρώνω πολλές χιλιάδες ευρώ για να προστατεύσω εμένα, την οικογένειά μου και την περιουσία μου)

Για το λόγο αυτό  η 1η ΑΧiΑ καθιερώνει από φέτος, τη  ” ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΛΑΤΗ ”, για να υποδέχεται κάθε νέα χρονιά. Είναι ο πελάτης που δίνει το επίσημο ύφος στο καλωσόρισμα του νέου έτους, γιατί είναι ο πελάτης το οξυγόνο τόσο για τον σωστό επαγγελματία, όσο και για την ασφαλιστική αγορά.

Η πρώτη γιορτή θα γίνει του χρόνου ( πρώτα ο Θεός ) σε κρητικό κέντρο , θα γευτούμε μεταξύ άλλων το παραδοσιακό γαμοπίλαφο και θα ανταλλάξουμε ευχές με μαντινάδες και παραδοσιακή κρητική μουσική.

Καλεσμένοι, εκτός από όλους εσάς, τους συνεργάτες μου, θα είναι οι εκπρόσωποι των εταιρειών, του τύπου και των φορέων και φυσικά αρκετοί πελάτες μας .

Οι πελάτες μας θα επιλεγούν με κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν οποιαδήποτε ασφάλιση πέραν των υποχρεωτικών

Με την ευκαιρία αυτή καλώ ΟΛΕΣ τις εταιρίες και ιδιαίτερα αυτές που συνεργάζομαι εγώ και η 1η ΑΧiΑ,  να κάνουν  το ίδιο ή ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα ΕΜΠΡΑΚΤΑ για όλους εμάς τους πελάτες τους

το https://allgood.gr/  από σήμερα τίθεται στη διάθεση όλων σας και ιδιαίτερα στη διάθεση των ΟΛΩΝ  των καταναλωτών  και φυσικά των πελατών ασφαλιστικών προϊόντων.

Μπορείτε να μας στέλνετε εδώ  info@allgood.gr

Ακολουθεί  το δημοσίευμα της χθεσινής λιτής και σεμνής τελετής

https://allgood.gr/%ce%b7-1%ce%b7%ce%b1%cf%87%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%83/

Με εκτίμηση,

Βασίλης Μουντάκης

Ιδρυτής 1AXiA

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button