ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο στη Θεσσαλονίκη – Παραβίαση του σπιτιού του καταγγέλλει ο σύντροφός της

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της εγκύου που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η αστυνομία για την 41χρονη που εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις, ο σύντροφός της καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του.

Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Ήδη ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με την 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι μετά την επιτόπια αστυνομική έρευνα παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα – που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα – διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

To άρθρο Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο στη Θεσσαλονίκη – Παραβίαση του σπιτιού του καταγγέλλει ο σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button