ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη. Η 41χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη, 41 ετών την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη της 41χρονης γυναίκας χάθηκαν τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024 και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη «δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

To άρθρο Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button