ΑΣΦΑΛΙΣΗΓΥΝΑΙΚΑΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γνωρίζετε ποιο είναι το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο;

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή άλλα υλικά αγαθά που κατέχει. Αντικειμενικά όμως το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας είναι το συνολικό εισόδημα που παράγουμε στη διάρκεια των ετών που εργαζόμαστε. Άρα είναι αδιαμφισβήτητο πως πρέπει να είμαστε ικανοί να παράγουμε εισόδημα για εμάς και για την οικογένειά μας εξασφαλίζοντας την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου!

 

Πλέον το σταθερό εισόδημα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ομαλή διαβίωση, ακόμη και για την ευημερία, μίας οικογένειας, στα χρόνια της κρίσης! Για άλλους είναι η πηγή που μας προσφέρει ποιότητα ζωής, αφού οι κρατικές υπηρεσίες και παροχές συνεχώς υποβαθμίζονται.

Σήμερα υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν μόνο ένα εισόδημα και τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα περιθώριο απώλειας αυτού του εισοδήματος.

Ακόμη, όμως και στις περιπτώσεις που μία οικογένεια είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, γιατί να επιτρέψει σε ένα απρόοπτο συμβάν να αλλάξει τις συνθήκες οικονομικής ασφάλειας και να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις;

 

Ασφάλεια εισοδήματος = Προστασία εισοδήματος

 

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε  τους  κινδύνους.. Ο κίνδυνος  να μείνει ένας εργαζόμενος  ανίκανος προς εργασία, είτε λόγω ασθένειας είτε λόγω ατυχήματος, είναι σημαντικός…

Οι πιθανότητες ενός άνδρα 35 ετών σήμερα να μην μπορεί να εργαστεί πριν τα 65 είναι οι εξής:

  • 15% να μείνει ανίκανος για εργασία για τουλάχιστον 5 έτη
  • 21% να μείνει ανίκανος για εργασία για τουλάχιστον 2 έτη

 

Η ιδιωτική ασφάλεια εισοδήματος μπορεί να αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας σε καταστάσεις δύσκολες και έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εξασφαλίσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο ή εισόδημα, σε περίπτωση πρόσκαιρης ή μόνιμης ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα.

Και μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο να σκέφτεται κανείς άσχημες καταστάσεις, όμως είναι πολύ χειρότερες οι συνέπειες απρόοπτων γεγονότων.

Με την πρόληψη λοιπόν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις οικονομικές συνέπειες από την απώλεια του εισοδήματος.

 

Είτε μέσω εξειδικευμένων ιδιωτικών προγραμμάτων, είτε ως συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη σε προγράμματα Ζωής και Σύνταξης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξασφαλίσει ότι αν ένα ατύχημα ή ασθένεια τον εμποδίζει μόνιμα ή πρόσκαιρα να ασκεί το επάγγελμά του, θα εισπράξει αποζημίωση ανάλογη με το μηνιαίο εισόδημα που έχει δηλώσει.

 

Τα επιδόματα ασθενείας που δίνουν τα ασφαλιστικά ταμεία είναι χαμηλότερα από το πραγματικό μας μισθό και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τα βασικά έξοδα του σπιτιού μας.

Για αυτό το λόγο και είναι καλό να υπάρχει η ασφάλιση είτε για ατύχημα είτε για ασθένεια που να αφορά το εισόδημα μας.

 

Αλήθεια! Εσείς έχετε ενημερωθεί για το πως θα εξασφαλίσετε το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο;  

Τεκίδου Ελπίδα

Ασφαλιστική Πράκτορας

 6932353902


Δοϊράνης 40
Καβάλα 653 02

e-mail: elpitekidou@gmail.com

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button