FACEBOOKΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Χωριό της Ειρήνης» της κόρης του Βασίλη Καρρά

Διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο

Τις τελευταίες μέρες ,μετά την είδηση του θανάτου του μεγάλου  λαικού καλλιτέχνη , του Άρχοντα της νύχτας και της καψούρας Βασίλη Καρρά γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα για τη ζωή του , τη προσωπικότητά του και το έργο του.

Καθημερινά επί 10 μέρες  τώρα τα κανάλια , τα sites , τα sosial media έχουν αφιερώσει πολλές ώρες στο Βασίλη Καρρά .

Για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση . Ο χαρακτήρας του , η στάση ζωής του  , η ξεχωριστή φωνή του και η σχέση που έκτισε με  το κόσμο είναι μοναδική . Η ζωή του , τα τραγούδια του  θα μας τον θυμίζουν πάντα.

Για τη προσωπική του ζωή και την οικογένειά του όσο ζούσε δε γνωρίζαμε πολλά πράγματα .

Η Ειρήνη Κεσογλίδου είναι η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας Κεσογλίδου και η μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή που ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς εκείνη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «Χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό. Η έκταση είναι περιστοιχισμένη από 3.500 δέντρα και όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Το Χωριό της Ειρήνης διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Το άρθρο που έχει αναρτήσει το magazino mou μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ  Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή t-live, εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης Κεσογλίδου, το 2019.

 

Ο Κρητικός

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button