ΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΤΡΟΦΗΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣΥΝΤΑΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τυροκαυτερή της Μαίρης
Υλικά
- 1/2 κιλό φέτα σκληρή
- 1/2 κούπα αραβοσιτέλαιο
- 2-3 πιπεριές καυτερέ μέτριο μέγεθος
- 2-3 κουταλιές μηλόξυδο
- 1 κουταλιά κοφτή πάπρικα καπνιστή (προαιρετική)
Εκτέλεση
Χτυπάμε στην μουλινέτα λάδι, ξύδι, πιπεριές και πάπρικα να γίνουν αλοιφή. Στη συνέχεια, την φέτα λίγη, λίγη, να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά και έτοιμη. Δοκιμάζετε για το πόσο καυτερή την θέλετε και αναλόγως, εάν είναι πολύ καυτερή συμπληρώνετε λίγη φέτα ακόμα ή εάν την θέλετε περισσότερο καυτερή, ακόμα λίγη πιπεριά, ή πιπέρι καγιέν, ή καυτερή πάπρικα !!!
Η τυροκαυτερή ιδανικά συνοδεύει το κρασί, το τσίπουρο και το ούζο, πάνω σε λεπτά τεμαχισμένο ψωμί ή σαν ντιπ, με αγγούρι, καρότο, σέλινο και άλλα λαχανικά
Καλή όρεξη
Φωτοπούλου Μαίρη
Κορωπί