ΠΑΙΔΙFACEBOOKΑΝΤΡΑΣΓΥΝΑΙΚΑΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

70χρονος Κρητικός έγινε ξανά πατέρας – Έχει ήδη 10 εγγόνια και 12 δισέγγονα!

Αν είχαμε πολλούς σα τον Αντώνη η Ελλάδα θα είχε λύση το δημογραφικό της πρόβλημα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μεσαρίτης Αντώνης Προβιδάκης κάτοικος Γκαγκαλών δήμου Γόρτυνας, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου υποδέχτηκε στη ζωή από τη δεύτερη 31χρονη γυναίκα του Βουλγαρικής υπηκοότητας ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι

Ο Αντώνης στον πρώτο του γάμο έγινε πατέρας σε ηλικία μόλις 19 ετών αφού η πρώτη του κόρη είναι σήμερα στα 51.

Ακολούθησαν άλλες δύο κόρες και ένας γιος κατά σειρά γεννήσεως, ο μικρότερος λοιπόν και ο μοναδικός του γιος…

Εως τώρα τουλάχιστον! Από τα τέσσερα αυτά παιδιά απέκτησε δέκα εγγόνια και 12 δισέγγονα δημιουργώντας μια πολυμελή και όμορφη οικογένεια

Ο κ. Αντώνης όπως είπε μιλώντας αποκλειστικά στο iraklionews «δεν το έβαλε κάτω»  κι έτσι απέκτησε το πέμπτο του παιδί από τη δεύτερη γυναίκα του Σοφία, μία όμορφη κόρη (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) την Αντωνέλα που είναι μαθήτρια Α’ Γυμνασίου.

Όσο μεγαλώνει η οικογένειά του… μεγαλώνει και η ευτυχία του αλλά και η επιθυμία του για ακόμα ένα παιδί…  κι έτσι στην οικογένεια του Μεσαρίτη προστίθεται η νεογέννητη Σοφία – Λιλιάνα  στις τελευταίες ημέρες του 2023.

Είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Προβιδάκης συμβάλει εμπράκτως στη λύση του προβλήματος με το δημογραφικό στη χώρα μας αλλά δυστυχώς «ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη’».

ΠΗΓΗ daynight

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button