LIFESTYLEΑΣΦΑΛΕΙΑΔΙΑΦΟΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑκοινωνικάΨΥΧΑΓΩΓΙΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

“Και Αν Συμβεί;” – Νέο Podcast. Ασφαλιστική Πυξίδα για την Προστασία και Ευημερία!

Στέλλα Ζουλινάκη Insurance Agent Life & Business Coach

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου podcast και vidcast, “Και Αν Συμβεί;”, που έρχεται για να λειτουργήσει ως η Ασφαλιστική Πυξίδα για την προστασία, την πρόληψη και την ευημερία!
Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε το κοινό για τη σημασία της Ιδιωτικής Ασφάλισης και να δώσουμε πρακτικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία της υγείας, της περιουσίας και της επιχείρησής σας.
Στο πρώτο μας επεισόδιο, φιλοξενούμε έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο οποίος μοιράζεται τις απόψεις του για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και τα μέτρα που απαιτούνται για την τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης στη χώρα μας.
Μαζί του συζητάμε για τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στην κάλυψη αναγκών και την αντιμετώπιση οικονομικών δυσκολιών σε απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως φυσικές καταστροφές και ασθένειες.

Το “Και Αν Συμβεί;” δεν είναι απλώς ένα podcast – είναι ένας διάλογος για την ενίσχυση της ασφαλιστικής κουλτούρας και τη δημιουργία ενός πιο ενημερωμένου κοινού. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά καταναλωτές και επαγγελματίες, προσφέροντας γνώση και απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την οικονομική προστασία και την πρόληψη.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ:“Και Αν Συμβεί; Να μην είμαστε προετοιμασμένοι;” με τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο του ΕΕΑ

Στέλλα Ζουλινάκη
Insurance Agent Life & Business Coach
Podcaster

 

Related Articles

Back to top button