ΑΣΦ. ΙΣΤΟΡΙΕΣΑΣΦΑΛΙΣΗΕΠΙΧ/ΣΕΙΣΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πλημμύρες Μάνδρας 15 Νοεμβρίου 2017

Οι μνήμες δεν θα ξεχαστούν

Η φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής έτσι όπως την έζησα ως πολίτης αλλά και Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Πράκτορας

15 Νοεμβρίου 2017 Ημέρα Μνήμης. Η Μάνδρα ξυπνάει βίαια περίπου στις 6 το πρωί, χωρίς να βρέχει στη πόλη, από ένα τσουνάμι νερού, λάσπης και φερτών υλικών.

Το Όρος Πατέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προς την 15η Νοεμβρίου δεχόταν ισχυρές, ανατροφοδοτούμενες καταιγίδες από την κακοκαιρία <<Ευρυδίκη>>.

Τραγικός απολογισμός. 24 συμπολίτες μας νεκροί.

Τεράστιες υλικές ζημίες. Στη Μάνδρα 1064 κτίρια, και ειδικότερα 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικοί χώροι, 8 δημόσια κτίρια και 136 αποθήκες και υπόγεια, υπέστησαν ζημιές. Στη περιοχή των Μεγάρων και στη Νέα Πέραμο τουλάχιστον 448 κτίρια καταστράφηκαν, από τα οποία 228 ήταν κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτίρια και 123 αποθήκες και υπόγεια. Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη πλημμύρα στην Αττική με βάση τον αριθμό των νεκρών.

Πάνω από όλα σαν άνθρωπος ένιωσα απέραντη θλίψη για την απώλεια 24 αδικοχαμένων ψυχών. Αντίθετα ως υπεύθυνος πολίτης και επαγγελματίας ένιωσα την ικανοποίηση που βοήθησα τους συνανθρώπους – συμπολίτες μου έτσι ώστε σε συνθήκες οικονομικής ανέχειας και ψυχικής οδύνης, από την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων, της υγείας τους και αγαθών για τα οποία αγωνίζονται νυχθημερόν σε όλη τη ζωή τους – όπως είναι η οικογένεια, το εισόδημα, η περιουσία και η ποιότητα της ζωής τους να βοηθήσω έτσι ώστε άμεσα να αποκαταστήσουν τις υλικές και μεγάλες οικονομικές ζημίες που υπέστησαν.

 

Κρατάω για πάντοτε στην μνήμη μου αυθόρμητες αγκαλιές και δάκρυα συνανθρώπων μου που μας είχαν εμπιστευτεί τις ασφαλίσεις των επιχειρήσεων, κατοικιών, την περιουσία τους…

ΧΥΤΑΣ ΑΡΗΣ 1AXIA

Ασφαλιστικός Πράκτορας

6948056681 Μάνδρα Αττικής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button