ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑBUSINESSFACEBOOKNOMIKA ΘΕΜΑΤΑΑΣΦ. ΙΣΤΟΡΙΕΣΑΣΦΑΛΕΙΑΑΣΦΑΛΙΣΗΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣΕΠΙΧ/ΣΕΙΣκοινωνικάΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H σωστή ασφάλεια φέρνει τη Jumbo: Σε πλήρη λειτουργία τα καταστήματα σε Λάρισα -Καρδίτσα

Τα καταστήματα επλήγησαν από τον Daniel

Χρειάστηκαν λιγότεροι από εννέα μήνες για να επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία τα καταστήματα της JUMBO σε Λάρισα και Καρδίτσα μετά το καταστροφικό πέρασμα του Daniel, όπως σημειώνει η εισηγμένη σε σημερινή της ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, επισημαίνει ότι τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις και όλες τις απαραίτητες σχετικές υπηρεσίες κατέβαλαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ασφαλιστικές HDI, GENERALI, AIG, INTERAMERICAN, ERGO, ΕΘΝΙΚΗ και INTERASCO, υπογραμμίζοντας ότι “οι σωστές ασφαλιστικές καλύψεις και ο επαγγελματισμός των συνεργατών έφεραν γρήγορα θετικά αποτελέσματα”.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία, “τα ακραία φυσικά φαινόμενα και οι απρόβλεπτες καταστροφές αποτελούν πλέον -και λόγω της κλιματικής κρίσης- αναπόφευκτα γεγονότα της καθημερινότητας μας. Ένα τέτοιο ακραίο και καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, χτύπησε τη Θεσσαλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τις γνωστές καθολικές δραματικές επιπτώσεις στην κοινωνική και οικονομική καθημερινότητα της περιοχής.

Οι πλημμύρες του τυφώνα Daniel, σταμάτησαν τον χρόνο και τις δραστηριότητες
των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Τα καταστήματα JUMBO, στη Λάρισα και την Καρδίτσα, διέκοψαν την λειτουργία τους για πολλούς μήνες αφού υπέστησαν σημαντικές υλικές ζημιές σε κτίρια, υποδομές, εξοπλισμό και εμπορεύματα. 

Για τους εργαζόμενους υπήρξε ειδική πρόνοια τόσο από την Πολιτεία όσο και από τον Όμιλο JUMBO. H συμβολή τους στην αποκατάσταση της ομαλότητας υπήρξε σημαντική και καθοριστική.

Το ίδιο σημαντική ωστόσο ήταν και η άμεση ενεργοποίηση του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου με τις σωστές προβλέψεις και καλύψεις.

Μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 9 μηνών, τα καταστήματα JUMBO στην Λάρισα και την Καρδίτσα τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων καταναλωτών της περιοχής.

Τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις και όλες τις απαραίτητες σχετικές υπηρεσίες κατέβαλαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι παρακάτω Ασφαλιστικές εταιρείες:
-HDI κατά 30%
-GENERALI κατά 30%
-AIG 12%
-INTERAMERICAN 12%
-ERGO 8%
-ΕΘΝΙΚΗ 6%
-INTERASCO 2%

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της εταιρείας μεσιτών ασφάλισης PENCO και του Προέδρου της Κωνσταντίνου Κροκιδά η οποία σχεδίασε, συνέταξε και τελικά υλοποίησε το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, αποδεικνύοντας στην πράξη την μεγάλη σημασία ενός άρτιου ασφαλιστικού προγράμματος.

Τη διαχείριση της ζημιάς και τις τεχνικές λεπτομέρειες αποκατάστασης μέχρι την τελική αποζημίωση, ανέλαβε η εταιρεία VICE VERSA CONSULTING με τους κκ
Ινάχο Παππά και Νικόλαο Καραθανάση.

Όλοι οι ανωτέρω επέδειξαν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με ορατά αποτελέσματα για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων.

 

Πηγή https://www.capital.gr/

Related Articles

Back to top button