ΑΣΦΑΛΙΣΗΓΥΝΑΙΚΑΥΓΕΙΑ

Μα γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση;

Γράφει η Μαρία Γ. Γερονικολού Ασφαλιστικός πράκτορας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι

Επειδή είναι σημαντικό να προστατεύσουμε όλα όσα επιθυμούμε να παραμείνουν διασφαλισμένα στη ζωή μας, δηλαδή, την υγεία, τη σύνταξη, την περιουσία, την επιχείρηση, το αυτοκίνητό μας, ακόμη και την ιδιότητα μας ως επαγγελματίες.
«Τα προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά είναι πολλά. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να βάλουμε προτεραιότητες στις ανάγκες μας, ξεκινώντας από αυτό που “Εμείς  τι θεωρούμε ως το πλέον σημαντικό” και να χτίζουμε σιγά σιγά.
ΔΕΝ κοιτάμε με όλον τον σεβασμό προς τους πελάτες συνεργάτες τι πρόγραμμα έχει ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο πατέρας μου, ο εργοδότης μου.
Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες!!
Κάποιοι μπορούν να ασφαλιστούν, κάποιοι κι αν το θέλουν δεν μπορούν, λόγω ιατρικού ιστορικού.
Οι περιπτώσεις ασφάλισης διαφέρουν από οικογένεια σε οικογένεια.
Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας παραμένει η καλύτερη επιλογή για όλους, δηλαδή και για εκείνους που έχουν δημόσια ασφάλιση, αλλά και για τους ανασφάλιστους για τους οποίους αποτελεί και μια αποτελεσματική και σχετικά οικονομική λύση. Ενδεικτικά, η ασφάλιση υγείας για ένα ενήλικα 37 ετών, για την κάλυψη όλων των εξόδων νοσηλείας σε δίκλινο δωμάτιο ιδιωτικής κλινικής, στην οποία επίσης περιλαμβάνονται έξοδα για επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία, έξοδα επειγόντων περιστατικών και διαγνωστικές εξετάσεις, κυμαίνεται από 400€/
Στο δημόσιο σύστημα υγείας οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα και νοσηλευτικό προσωπικό επηρεάζουν σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μέσω της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, μπορείτε με αξιοπρέπεια και αίσθημα ασφάλειας να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει.
Ασφαλιστικός πράκτορας
Μαρία Γ. Γερονικολου
6946097409

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button