ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του, έβγαλε τις πινακίδες και πήγε να απολαύσει το τσίπουρό του

Χρυσό μετάλλιο… θράσους διεκδικεί επάξια ένας οδηγός στο Βόλο, που άφησε άπαντες γύρω από το αυτοκίνητό του με ανοιχτό στόμα.

Ο λόγος; Ο οδηγός πάρκαρε παράνομα, σαν κύριος έβγαλε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του για να αποφύγει – τουλάχιστον όπως νόμιζε – την κλήση της Τροχαίας και πήγε σε κοντινό τσιπουράδικο να απολαύσει τους ξακουστούς μεζέδες του Βόλου!

Το περιστατικό – όπως αναφέρει το site «Γεγονότα News» – καταγράφηκε στην οδό Ιάσονος, κεντρική λεωφόρο του Βόλου, με μάρτυρες πολλούς καταστηματάρχες, που είδαν τον οδηγό να αφαιρεί τις πινακίδες του ΙΧ του και να πηγαίνει στο τσιπουράδικο, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση.

Τόσο μικρή, που ο οδηγός ήταν αυτόπτης μάρτυρας όταν ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, έμεινε όμως – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Γεγονότα News» – ατάραχος…

Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του έβγαλε τις 1703874739 692 Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του έβγαλε τις1703874739 692 Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του έβγαλε τις 1703874739 34 Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του έβγαλε τις1703874739 34 Οδηγός στο Βόλο πάρκαρε παράνομα το ΙΧ του έβγαλε τις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button