ΓΥΝΑΙΚΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗκοινωνικάΚΟΣΜΟΣΜΟΥΣΙΚΗΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Απρίλη μου Ξανθέ».συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

Σάββατο 6 Απριλίου 2024, και ώρα 19:00΄, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών, διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, και ώρα 19:00΄, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ) μεγάλη ανοικτή για το κοινό συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τίτλο: «Απρίλη μου Ξανθέ».
⚠️ Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 47 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ.
Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου
. Στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξουμε ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.
⚠️ Για διευκόλυνση της μετάβασής σας στο χώρο της συναυλίας, θα διατίθεται δωρεάν λεωφορείο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα. Ώρες αναχώρησης: 6.30΄μ.μ. & 6.45΄μ.μ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button