FACEBOOKLIFESTYLEΑΘΛΗΤΙΚΑΑΝΤΡΑΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΠΙΧ/ΣΕΙΣκοινωνικάΚΟΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΑΙΔΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣΤΙΚ ΤΟΚΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΓΓΡΗΣ: Ο μαχητικός αθλητικός συντάκτης με τους “Ενωμένους Δημοσιογράφους”

Το allgood.gr τον στηρίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

Με την παράταξη “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” επέλεξε να συμμετάσχει στη μάχη των φετινών εκλογών ο πάντοτε μαχητικός Γιώργος Λίγγρης.

Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ (678 και 9 Φεβρουαρίου 2024) έχουν τη δική τους σημασία για το δημοσιογραφικό λειτούργημα που βάλλεται από πολλές πλευρές και οι αιτίες αφορούν σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τους ίδιους τους επαγγελματίες του χώρου…

O Γιώργος Λίγγρης, έμπειρος αθλητικός συντάκτης, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1969 στην Καλαμάτα, βασίζεται στο αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει για τους συνάδελφους του και ο σταυρός δίπλα στό όνομά του μπορεί να επιβραβεύσει τις προσπάθειες και τη διάθεσή του για μια ΕΣΗΕΑ μαχητική και συνδικαλιστικά αποδοτική.

Ο Γιώργος Λίγγρης με μια ματιά

Αθλητικός δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης επί σειρά ετών του αθλητικού τμήματος του ART.TV (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ).

Ρεπόρτερ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Έχει καλύψει 3 EURO(2004,2008,2012) και 2 Παγκόσμια κύπελλα (2010,2014) 1 κύπελλο Συνομοσπονδιών (2005) και όλους τους αγώνες που έχει δώσει η Εθνική ομάδα από το 1998.

Οι διακρίσεις που έχει κερδίσει, πολλές και σημαντικές:

* Βράβευση από τον Γαλανόλευκο φάρο για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

* Βράβευση από την UNESCO για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

* Βράβευση από τον ΠΣΑΤ το 2023, για την επιμέλεια και την παραγωγή της εκπομπής “Θρυλικές Ιστορίες”.

* Στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Τύπου, οι κούπες είναι αμέτρητες με τις ομάδες που αγωνίστηκε (ΕΡΤ, Καθημερινή, Novasport FM)

*  Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κουίζ το 2015, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με 97 σωστές απαντήσεις στις 100, αφήνοντας πίσω του έναν Άγγλο και έναν Φιλανδό.

Σήμερα, έχει την αρχισυνταξία την επιμέλεια και την παραγωγή σε όλες τις αθλητικές εκπομπές του “ΑΡΤ TV” και στον “Ελλάδα Sports fm” 94.3

Παρουσιάζει εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή 21:00-24:00 μαζί με το “τοτέμ” της αθλητικής δημοσιογραφίας, Νίκο Κατσαρό

πηγή https://inthecity.gr/

Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά κοντά στα 15 χρόνια , τον είχα και καθηγητή στη σχολή επικοινωνίας το 2012, έχω προσωπική άποψη.

Οι γνώσεις του , η εμπειρία του , το πάθος του για τη δουλειά του , η αγάπη του και πάνω από όλα  ο χαρακτήρας του το κάνει να ξεχωρίζει και να διαφέρει από πολλούς .

Έχουμε συνεργαστεί επί χρόνια σε πολλά , έχω μάθει πολλά κοντά του

Έχει βοηθήσει άδολα πολλούς συναδέλφους και συνεχώς προσφέρει τις περισσότερες φορές αφιλοκερδώς .

Είναι ένα σπάνιο ”πολυεργαλείο ” της δημοσιογραφίας και μπορεί να ανταπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία εντός και εκτός στούντιο

Στα 35 χρόνια καριέρας του έχει κάνει  ίσως τα περισσότερα ρεπορτάζ του αθλητικού χώρου , χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν άλλο άξιο συνάδελφό του

Μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Εντός και εκτός γηπέδων ..

Ακόμα και στους  αγωνιστικούς χώρους  , στο χορτάρι ως ποδοσφαιριστής  μάχεται σα λιοντάρι , ομαδικός ,καμιά φορά λίγο νευρικός , δε του αρέσει να χάνει ούτε στο…τάβλι.

Εξάλλου στα πρωταθλήματα τύπου , ως ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα ,

στο γήπεδο και στα στούντιο μπορεί να καλύψει επάξια όλες τις θέσεις , ακόμα και του τερματοφύλακα , αυτός και ο Πινέδα

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ο  Γιώργος Λίγγρης στις μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλο το πλανήτη

Μπράβο Γιώργο , σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!!!

Βασίλης Μουντάκης

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button