ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λεμονάδα χειροποίητη !!!

1 κούπα ζάχαρη, 1 κούπα νερό, 1 κούπα χυμό λεμόνι.
Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 10 περίπου λεπτά από την ώρα του βρασμού, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα και όταν κρυώσει το βάζουμε σε μπουκάλι και στο ψυγείο. Η αναλογία είναι 1/3 στο ποτήρι χυμός και 2/3 νερό.
 Αν θέλετε να κάνετε ποσότητα, όταν βράσει η λεμονάδα την βάζουμε καυτή σε γυάλινα βάζα, τα γυρίζουμε ανάποδα και όταν κρυώσει τελείως τα αποθηκεύουμε εκτός ψυγείου.
 Μπορείτε να αυξήσετε αν θέλετε την ποσότητα του λεμονιού αν την θέλετε περισσότερο ξυνή.
Καλή επιτυχία στις φίλες και στους φίλους που θα την φτιάξουν !!!
Φωτοπούλου Μαίρη
Κορωπί Αττικής 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης
Close
Back to top button