ΑΣΦΑΛΙΣΗΓΥΝΑΙΚΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

Πόρτα έπεσε και τραυμάτισε εργαζόμενη

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όταν πόρτα- όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ– έπεσε και τραυμάτισε μία τεχνολόγο.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Σαββάτου όταν τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό – ακτινογραφικο μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό.

Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών, την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό. Η τεχνολόγος επικοινώνησε με συνάδελφό της τεχνολόγο που ήταν σε βάρδια και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία.

Η τεχνολόγος, ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών και σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες. Έτσι με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη, έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού.

Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να χτυπήσει- όπως αποδείχτηκε από την εξέταση– στο κεφάλι της και το πόδι της, ενώ υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης στο αριστερό της χέρι.

Της δόθηκε αναρρωτική άδεια ενός μήνας ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζητά να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα. «Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος» δηλώνει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button