LIFESTYLEBUSINESSΑΣΦΑΛΕΙΑΑΣΦΑΛΙΣΗΔΙΑΦΟΡΑΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣΕΠΙΧ/ΣΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΠΕΚΑΠ: Η Ένωση που Προασπίζει τα Δικαιώματα των Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΠΕΚΑΠ) δημιουργήθηκε έπειτα από γόνιμο προβληματισμό έμπειρων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, Νομικών με βαθιά γνώση της  Ιδιωτικής Ασφαλιστικής Αγοράς , στελεχών εταιρειών , μα πάνω απ’ όλα καταναλωτών ασφαλιστικών προϊόντων. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε καταναλωτές ασφαλιστικών προϊόντων γιατί όλοι ασφαλίζουμε από το αυτοκίνητο μας μέχρι το σπίτι μας μέχρι οτιδήποτε.

Στόχος της ΠΕΚΑΠ είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών ασφαλιστικών προϊόντων και η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου υποστήριξης και πληροφόρησης.

Κάθε εβδομάδα, τα ιδρυτικά  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΚΑΠ πραγματοποιούν συναντήσεις είτε δια ζώσης είτε μέσω web meetings για να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα και να οργανώσουν τις μελλοντικές δράσεις της ένωσης.

Αυτές οι συναντήσεις προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις για τη βελτίωση της ασφάλισης στην Ελλάδα με γνώμονα το συμφέρον των καταναλωτών και την δημιουργία μίας υγιούς σχέσης μεταξύ ασφαλιστικών και ασφαλιζόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της ΠΕΚΑΠ, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα pekapins.gr.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από πρόσφατο meeting, όπου ο συντάκτης θέτει ερωτήματα στα  μέλη του  Δ.Σ., τα οποία μοιράζονται σκέψεις και πληροφορίες σχετικά με το όραμα και τους στόχους της ΠΕΚΑΠ.

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ

 

Εδώ μπορείτε να λάβετε μέρος στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για την ασφαλιστική αγορά

 

Related Articles

Back to top button